Vettem egy 32gb-s pendrivet megsem fer ra egy 21gb-s film ez mitöl lehet?
Figyelt kérdés
megneztem pendrive tulajdonsagait es azt irja kapacitäs 29.2gb a film pedig meg 21gb sincs teljesen ,ra akarom masolni akk elkezdi masolni rendesen aztan 2 perc utan kiirja ,hogy nincs eleg hely helyezzen be masik lemezt! ezt miert csinalja?2015. jan. 28. 10:40
2/5 A kérdező kommentje:
vaterarol rendeltem kingston a markaja
2015. jan. 28. 10:51
3/5 anonim válasza:
hologramos matrica van rajta? Általában sok hamisitványt árulnak a vaterán , úgyhogy ha véletlenül belefutottál egy ilyenbe akkor azt tanácsolom fenyegesd meg az eladót ha nem veszi vissza akkor mész a rendőrségre feljelentést tenni azzal hogy hamis termékkel kereskedik a neten. Általában a férgek ilyentől már befosnak és vissza adják a pénzed. Ha nem akkor irány a yard
4/5 anonim válasza:
A sajátgépben amikor nyitod meg a pendrivet,akkor ne níisd meg,hanem jobb klikk az egérrel,és ottvan,hogy formázás. leformázod NTFS fájrendszerre.
Azért nem tudod rárakni a filmet,mert valószínűleg fat32 fájlrendszer van rajta. De ha használnád a keresőt,legalább 500ilyen kérdés van már fent.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg FAT-32-s a fájlrendszere, így van egy 4GB-s korlát. Formázd le NTFS-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!