Hogy hívják azt a szerkezetet ami, ha impulzust kap kiírja, hogy mikor kapta és jegyzi is az impulzusok időpontját?
Figyelt kérdés
Kellene nekem egy olyan szerkezet ami ha impulzusokat kap jegyzi azokat és azt is hogy mikor, csak nem tudom hogy hívják.2015. jan. 20. 19:38
1/3 anonim válasza:
Stopperórának hívják. A köridő (lap) gombját kösd rá egy relére, és kész, máris kapcsolgathatod impulzussal.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem állandó működésre kell. 1 hét vagy akár 1 hónapig is regisztrálja, hogy mikor kapott impulzusokat. Nem tudom hol lehet ilyen órát kapni....
2015. jan. 21. 13:12
3/3 A kérdező kommentje:
Napra, órára, percre, másodpercre pontosan.
2015. jan. 21. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!