Az sd-kártyámról letörlődött minden és elfelejtettem biztonsági mentést csinálni milyen szervizben vagy hova lehetne elvinni hogy visszaállítsák?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne!!2015. jan. 16. 20:17
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki a Recuva-t (ez ingyenes) vagy a GetDataBack-et FAT rendsterre, de ez nem ingyenes. És lehetőleg ne legyen a kártyán írás, amíg le nem mentetted róla az adatokat.
2/3 A kérdező kommentje:
A recuva-t már kipróbáltam és kb semmire sem jutottam, a másikról meg nem is beszélve az meg sem találta.
2015. jan. 17. 20:43
3/3 anonim válasza:
Hát, ha felülírás történt vagy esetleg elromlott a kártya, akkor már nem lesznek meg, de ha csak egy sima törlés vagy egy sima formázás felülírás nélkül, akkor elméletileg ezekkel vissza lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!