Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Páromnak szeretnék akkus...

Páromnak szeretnék akkus fúrógépet venni, ezt néztem ki és tanácsot kérnék, hogy jó-e ez?

Figyelt kérdés
www.arumania.hu/akkus_furogep_akkus_csavarhuzogep__18_v_nicd12_ah_akkuval_mannesmann_1799_18_44860? utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

#akkus-fúrgép
2015. jan. 16. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:

működő link:

[link]

...ennyiért! (14.990 Ft!!!) sokkal jobbakat is kaphatsz!

nem mellékesen a NiCd akku régen elavult, gyors önkisülésű, memória effektes stb...

a 650 rpm (fordulatszám) fúrásra nagyon kevés, nem beszélve a forgató nyomatékról, ami: csak 13Nm. (ez még egy jobb csavarbehajtónak is kevés!!!)

ha már venni szertnél, javaslom:

1. csak Lithium /Li-ion/ akkusat vegyél, (sokkal hosszabb az élettartalma, nincs memória effekt, nagyon kicsi az önkisülése...)

2. magasabb legyen a mxax sebessége, és forgatónyomatéka.

pl. [link]

bár ez már drágább, de jóval tovább is fog tartani!

[link]

2015. jan. 16. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Most van ilyen akkus fúró a lidlben, én nagyon tudom ajánlani, hihetetlenül jó kis gép. Ennyiért szerintem nincs párja.

2015. jan. 16. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!