Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az gáz, ha 14 évesen (fiú...

Az gáz, ha 14 évesen (fiú vagyok) nincs még számítógépem (pedig kellene), és Xbox360-on pedig csak Lego vagy autos jatékkal játszhatok?

Figyelt kérdés

2015. jan. 15. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Igen, gáz.
2015. jan. 15. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, az, hogy nincs számítógéped, az nem gáz, a gáz az, ha nem is tudod használni. Az, hogy mivel engednek játszani, az meg a szüleid döntése, maximum titokban játszhatsz mást, szerintem amúgy túl szigorú ez a megkötés, én 11 évesen már a Wolfenstein 3D-vel játszottam, és mégis ember lett belőlem.
2015. jan. 15. 15:08
 3/5 jackson666 válasza:
Szard le ha nincs rápénz . Majd elmész melozni oszt veszel magadnak egyet
2015. jan. 15. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Az az idegesítő, hogy lenne rá penz, meg tudom is használni, meg kellene is, na mindegy, kösz
2015. jan. 16. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kell akkor szólj a szüleidnek. Nekem is sokkal kényelmesebb a sajátomon csinálni a cuccaimat , minthogy a közösen kéne. mindig amikor kellett pont ott ült valaki aki persze már csak későn engedett oda , és ez miatt én is későn fejeztem be a ppt,word-öt. amióta van saját gépem akkor ülök oda amikor akarok stb. Nekállhatok játszani és ha akarnék játszhatnék egész nap. 14/f
2015. jan. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!