Speedcell 42km kérdése:
A billentyűzetem a szokásos jobb alt+v -vel egyik napról a másikra nem írja ki a "kukac" jelet. Mi lehet a god? Minden más szimbólum megy (&{}#><[]Đłv), tehát a billentyűkkel nincs gond, nem öntöttem le stb. Tegnap még gond nélkül működött.
Figyelt kérdés
Magyar kiosztású, őskori IBM a billentyűzetem. Bal alt+64 -el működik (@), de engem zavar, hogy egyik napról a másikra miért nem írja ki a kukacot. Érdemes-e vennem újat, vagy, mert már ilyet is olvastam, felesleges mert azzal se működne mert valami softveres hiba.2015. jan. 14. 16:41
1/3 anonim válasza:
Nézd meg, hogy az altgr+v kombinációt milyen program foglalta el! És nézd meg azt is, hogy a többi altos kombót kiírja-e, például az >><[]] jeleket! Ja, és főleg jegyzettömbben próbáld ki!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, azokat a jeleket gond nélkül kiírja.Azt hol tudom megnézni, hogy lefoglalta-e egy program?
2015. jan. 14. 21:05
3/3 anonim válasza:
Így hirtelen nem tudom, de addig próbáld a bal oldali ctrl+alt+v-t használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!