Mit kéne még tenni bekapcsolás előtt?
Figyelt kérdés
Tegnap este kiömlött egy pohár víz a laptopomra, sajnos nem emlékszem mikor vettem észre de azonnal kihúztam majd gyorsan elfordítottam és kicsöpögtettem belőle. De lehet állt benne 1-2 órát a víz,és nem merem bekapcsolni még
Mit tudnátok ajánlani hogy működjön?
2015. jan. 11. 14:12
2/7 A kérdező kommentje:
Benne sem volt.
2015. jan. 11. 14:18
4/7 szántóvető válasza:
ha van radiátorod és nem tűzforró akkor rátenném éjszakára nyitott állapotban,lefelé fordítva,esetleg vékony törülközőt tennék alá hogy ne karcolódjon.
5/7 szántóvető válasza:
ha nem volt benne akksi akkor mit húztál ki?
6/7 A kérdező kommentje:
A töltőt, nem szoktam benne hagyni az aksit.
2015. jan. 11. 14:39
7/7 anonim válasza:
Rendesen szárítsd ki a nedvességet belőle és csak azután kapcsold be. Félned nem kell tőle, ha bekapcsol teszteld le hogy nem változott-e meg a működése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!