Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olcsó lézeres infrahőmérőt...

Olcsó lézeres infrahőmérőt mennyire érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Ezek:

a.) semmire nem használhatók, annyira pontatlanok?

b.) házi használatra jók, csak nem annyira pontosak, mint a drágák?

2015. jan. 11. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Tizennégy évvel ezelőtt vettem egy lézeres hőmérőt 70e Forintért szakboltban. Azóta is kiválóan működik -(valakinél, mert kölcsönadtam, és elfelejtette visszaadni, csak nem emléxem ki)-

Vannak szakboltok, ahol nagyon jók között lehet válogatni. Mindent meg lehet mérni, tíz méterről is 0,1 fokos pontossággal..(amit én ismerek)még a testhőmérsékletet is pontosan méri távolabbról is.

a pontatlannak semmi értelme, még ha occó is..

2015. jan. 11. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de nekem nem feltétel a nagy pontosság.

A 4000 Ft-osnak a 1,5 fokos vagy százalékos pontossága is megfelel - ha ezt tényleg tudja, és nem csak most, hanem öt év múlva is. Pl. sütő, radiátor, fagyasztó hőmérsékletét nézném nagy néha.

2015. jan. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!