Fél éves MSI Wind netbookomon nem működik a beépített webkamera, de miért? Részletek lent
Figyelt kérdés
Mikor megvettem kipróbáltam és működött.A program szerint ami gyárilag volt rajta nem található kamera.Msi honlapján rákerestem a firmwire-re,leszedtem de ezzel sem működik.
Nem tudom mi lehet a baj.Garanciálisan tudnak vele valamit kezdeni?
2010. febr. 6. 10:52
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg a szervízben, vagy ott ahol vetted, szerintem tudnak neked segíteni. De azért mégegyszer neézd meg hogy van-e illesztőprogram vagy driver (a 2 szinte ugyanaz), vagy amit te mondasz.
2/2 sonyk750i válasza:
Lehet, hogy kikapcsoltad véletlen. Tesóm egyszer kikapcsolta és nem is lehetett látni, hogy mi van vele. FN F10-volt ha jól emlékszem a kapcsoló, de nem volt rajta az ikon. Próbáld ki, lehet, hogy kikapcsoltad csak nem tudsz róla. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!