Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » PayPallal, Steam fizetéssel...

PayPallal, Steam fizetéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Van tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
OTP-s MasterCard bankkártyánk van, Steam-en szeretnék játékot venni, de ugye fel kell legalább 5€-t töltenem. Apa nem szeretné megadni a bankkártyaszámot, nehogy levegyenek plusz pénzt. Akkor néztem ezt a PayPalt, de ott is látta, hogy meg kell adni a bankkártyaszámot. Csakis olyanban vannak benne a szüleim ahol utalni kell, de ugye, hogy ilyen "privát" információkat, mint a bankkártyaszámot ne adják meg. Sajnos nincs ötletem. Láttam olyat, hogy PayPalon nem szükséges megadni a bankkártyaszámodat, hanem valahogy utalni is lehet az 'accountodra', de hogyan? Előre is köszönöm Mindenki segítségét!

2015. jan. 9. 19:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tényleg? Azt olvastam, hogy csak devizaszámláról küdött pénzt vált át. Forintszámláról is átváltja? 2500Ft elég 5€-rá, mert állítólag nagyon máshogy vált a PayPal.
2015. jan. 12. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Most ebben a pillanatban 7.64 Euró lesz a 2500Ft-ból.
2015. jan. 12. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
De ha rámész a currency converterre, ott mielőtt átváltanád, ki is írja, hogy mennyi lesz az annyi.
2015. jan. 12. 12:21
 14/15 B. Elek válasza:
Ugye paypal topup-ban írja, hogy számlaszám, tulajdonos neve és leírás. A kérdés, hogy Netbankos utalásnál a leírásban kapott számot a közleménybe vagy a bizonylatszámba kell írni?
2015. jan. 12. 19:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Mi PayPal Instantly-san küldtük rá a pénzt, s fél óra múlva, amint elkezdődött a munka a Bankban, el is küldte a PayPal accountomra :)
2015. jan. 16. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!