Miért ilyen szar az elektronikus technológia?
A kérdezőnek: Szerintem az nem igaz, hogy minden elektronikus eszköz szar. Ez így egy kicsit erős túlzás. :-)
Azzal persze nem vitatkozhatok, hogy van szar is. Ez tény.
Főleg amióta kína eléggé "beleerősített" ebbe a "fejlődésbe".
Most írhatnám, hogy mindet biztosan nem próbáltad. De inkább azt javasolnám, hogy ha ebben a szilárd hitben élsz, akkor látogass el egy nagyobb, automatizált ipari termelő gyárba és csodálkozz (lesz min)!
"szar ha nem értesz hozá,vagy nem tudod kezelni,ha tudod kezelni akkor nem"
Sajnos nem csak ezen múlik. Ha pl. egy kéziszerszám az első bekapcsoláskor még használat előtt zárlatos lesz, vagy kiderül egy DVD lejátszóról ,hogy bizonyos (támogatott) video formátumtól véletlenszerűen csontkeményre fagy, stb..
Akkor az bizony szar. Akár tudod kezelni, akár nem.
Persze attól is függ konkrétan mit tekintünk "szarnak". Én a műszakilag nem megbízható, az ésszerű elvárásoknak kirívóan meg nem felelő eszközöket.
Pl. olyan KV kiöntőt, amelyik ha nincs teljesen tele, akkor felborul, mert túl nehéz a nyele.
Semmi sem tökéletes,de igazad van nekem is minden elromlik!
(na jó nem minden csak a laptop)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!