Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért ilyen szar az elektronik...

Miért ilyen szar az elektronikus technológia?

Figyelt kérdés
Semmi se működik rendesen mindennel csak a baj van, nem kellett volna ezeket feltalálni vagy törekedni arra, hogy jól működjenek.
2015. jan. 6. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyanok vagytok amúgy, mint az öregek! "Bezzeg a Szaratov hűtő működött 30 évig, most meg a harmadikat használom 20 év alatt". Persze, de az nagyon drága volt akkor is, és most mindig tudtál olyan cuccot venni, ami kitart. Például az egyik spanomék anno 300 000 ft-ért vettek egy hűtőszekrényt, és érdekes módon az nem akar elromlani sehogy. Aki olcsójános, ne károgjon! Az meg hogy a telefon belassul, az annak köszönhető, hogy egyre éhesebb a szoftvere, az appok, az én 3120 classic nokiám (ami szintén színes kijelzős, tud fényképezni, tud netezni, videotelefonálni, mindent, csak kisebb), ugyanolyan gyors, mint amikor megvettem, egyedül a netezést nem bírja, mert hússzor olyan nehezek a weboldalak, mint amikor megvettem.
2015. jan. 6. 16:23
 12/16 Szirty ***** válasza:

A kérdezőnek: Szerintem az nem igaz, hogy minden elektronikus eszköz szar. Ez így egy kicsit erős túlzás. :-)

Azzal persze nem vitatkozhatok, hogy van szar is. Ez tény.

Főleg amióta kína eléggé "beleerősített" ebbe a "fejlődésbe".

Most írhatnám, hogy mindet biztosan nem próbáltad. De inkább azt javasolnám, hogy ha ebben a szilárd hitben élsz, akkor látogass el egy nagyobb, automatizált ipari termelő gyárba és csodálkozz (lesz min)!

2015. jan. 6. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
szar ha nem értesz hozá,vagy nem tudod kezelni,ha tudod kezelni akkor nem ,nálam nem szar egysem ,mert tudom kezelni öket.
2015. jan. 7. 05:49
 14/16 Szirty ***** válasza:

"szar ha nem értesz hozá,vagy nem tudod kezelni,ha tudod kezelni akkor nem"

Sajnos nem csak ezen múlik. Ha pl. egy kéziszerszám az első bekapcsoláskor még használat előtt zárlatos lesz, vagy kiderül egy DVD lejátszóról ,hogy bizonyos (támogatott) video formátumtól véletlenszerűen csontkeményre fagy, stb..

Akkor az bizony szar. Akár tudod kezelni, akár nem.

Persze attól is függ konkrétan mit tekintünk "szarnak". Én a műszakilag nem megbízható, az ésszerű elvárásoknak kirívóan meg nem felelő eszközöket.

Pl. olyan KV kiöntőt, amelyik ha nincs teljesen tele, akkor felborul, mert túl nehéz a nyele.

2015. jan. 7. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
viszont ha nem a legolcsobb kinai noname xarokat veszi meg az ember, akkor az altalad leirt jelensegek elegge ritkak. Nekem nincs semmi bajom a dolgaimmal, mert igyekszem minoseget venni.
2015. jan. 7. 15:04
 16/16 Veru10 válasza:

Semmi sem tökéletes,de igazad van nekem is minden elromlik!

(na jó nem minden csak a laptop)

2015. ápr. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!