Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem nyomtat a nyomtatóm?

Miért nem nyomtat a nyomtatóm?

Figyelt kérdés

canon s200 nyomtatóm van, ha nyomtatin akarok ugye rákattintok, hogy nyomtatás, utána kijön egy ablak, azzal, hogy nyomtatóállapot lekérdezése és el is tűnik az ablak...

Segítsetek légyszi egyáltalán nem értek hozzá és sürgős lenne nyomtatnom, aki ért hozzá mondja mi a baj és hogy mit tegyek!!!

Előre is köszönöm!

2010. febr. 4. 17:10
 1/5 anonim válasza:

Először is nézd meg hogy minden zsinór be van -e dugva, ha igen akkor utána nézd meg hogy alapértelmezétté tetted -e a nyomtatót(habár a telepítésnél felajánlja ezt a lehetőséget álltalában, de azért én azt mondom nézd meg ezt is)úgy tudod megnézni hogy vezértlőpult-nyomtatók-jobb kattintás a nyomtatón és ott válaszd hogy alapértelmezett nyomtató.

És utána próbálj nyomtatni valamit.

Ha akkor se megy telepítsd újra a nyomtatót!!

(Ha Vistád van akkor promléma lehet a kompatibilitás ezért ha ez van akklor a vista kis ablakot küld a képernyőre. Ha ez történik keress rá a google-n olyan telepítőre ami kompatibilis a vistával és próbáld meg azzal csak beírod a nyomtató teljes nevét a keresőbe és azt hogy telepítő vagy setup. a nyomtató teljes nevét érdemes idézőjelbe tenni és utána írni mint mondtam hogy telepítő vagy setup és azt is hogy vista vagy vistára!!)

Nekem is ilyen bajom volt a nyomtatómmal hogy vista nem fogadta el telepítőjét és újat kellet kerenem!!

Hát röviden ennyi jut eddig eszembe ha van valami vagy ha nem megy írj!!

2010. febr. 7. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem vistám van.

Most már nyomtata megy meg minden viszont nem adagolja a patront, pedig most vettem bele ujjat színeset meg feketét is és eddig még nem használtam talán csak egyszer...miért nem megy?

2010. febr. 7. 14:26
 3/5 anonim válasza:

Gyárit vettél??

Mert ha nem az is lehet a baj!!

Vagy csinálj egy fúvóka tisztítást, meg ilyeneket, amik alpból benn vannak a nyomtató beállításainál, tudod!!

2010. febr. 7. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Nah kiderült, hogy minden színben nyomtata csak feketében nem...S De nekem így is jó.

Köszönöm a sok segítséget! :)(k)

2010. febr. 7. 16:44
 5/5 anonim válasza:

Szívesen!!

Mi volt a baj??

2010. febr. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!