Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért csattog a 4U 2.1-esem?

Miért csattog a 4U 2.1-esem?

Figyelt kérdés

párszor már volt szerelve, vagyis a IC-végfok volt benne cserélve, és most is egy TDA2040-es van benne (a mélyre) mert nem leltem 2030A-t

és azt vettem észre, hogy folyton csattog, van hogy nem hallgatok zenét, de be van kapcsolva és folyton csattan egyet, nem hangosan de egy idő múlva már idegesít legalább is engemet.

az IC miatt csattog?

mert nem olyan amilyen volt benne?, vagy mert nemnagyon bírja?

2015. jan. 1. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
a 2030 helyett simán jó a 2040. csupán annyi köztük a különbség, hogy a 2040 nagyobb tápfeszültségre, és áramokra van tervezve. egyéb más különbség nincs köztük, teljesen jó, ami benne van. ha kis pattanó hangra gondolsz, az vagy vmilyen hálózati zaj, vagy a forrásból jön (hangkari).
2015. jan. 3. 17:26
 2/2 A kérdező kommentje:
ssszzz, értem, de nem hiszem hogy hangkártya lenne a hibás, mert ugyanis a fülhallgatón semmi pattogás nincs.
2015. jan. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!