Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlotok?

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés

120 000Ft a maximum.

Mindenképpen laptop

Olyat mondjatok ami nektek vagy valakiteknek nagyon bevált:)

2014. dec. 31. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kicsit még kellene hozzá pótolni, ennyiért a legjobb a Fujitsu A544, 125ezer, sokkal jobb, mint az ugyanennyibe kerülő gépek, ráadásul matt kijelzős, nem csillogó.
2014. dec. 31. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:

az az igazság hogy én 12 éves vagyok, szóval nem a legjobb kell...mert a mostani laptopom sem volt olcsó...de tönkretettem, mert rátelepítettem egy minecraftot és hozott magával egy vírust.És ha elromlik akkor nem akkora nagy a veszteség.

DE köszönöm a választ:)

2015. jan. 1. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Lenovokat nézd meg, nekem a régi Thinkpadom nyolc éves és működik, ez a Lenovo egy éves és semmi baja.
2015. jan. 1. 13:14
 4/5 anonim válasza:
dell
2015. jan. 4. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Fizikai kárt nem okozott a vírus benne, egy újratelepítés megoldja.

Rossz laptopot nem szabad venni, mert magától széthullik, ráadásul rossz használni

2015. jan. 4. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!