Lenovo laptopokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kell nekem egy laptop, és gondoltam 150ezerig megyek el. Olyan kéne ami elvisz mondjuk egy Assassins creed 3-at. Igazából nem nagyon értek a dologhoz de találtam egy ilyen oldalt: [link]
szóval csak annyi hogy szerintetek ezek a laptopok képesek gyorsan működni, és nem esnek össze 4 év után? Még soha nem volt laptopom és a családomban sem senkinek, ezért nem is értek hozzá. köszönöm ha valaki válaszol!!!
2014. dec. 28. 17:28
11/14 anonim válasza:
A Free MS DOS annyit jelent, hogy nincs a laptopon operációs rendszer (se Windows, se Linux, semmi). Fekete alapon fehér betűket látsz.
Ha ilyet veszel, arra operációs rendszert kell telepíteni.
12/14 anonim válasza:
"Intel vagy AMD processzor: ki melyiket kedveli, nagy különbség ma már nincs."
Notebook prociknal ezt azert igy nem jelentenem ki...
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) :) gondolom egy ilyen gamer gépnek már megvan az ára...
2015. jan. 4. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!