Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért írja ki a nyomtatóm a...

Miért írja ki a nyomtatóm a patroncsere után, hogy "Paper jam"? Fontos!

Figyelt kérdés

Most cseréltem benne patront, és azt írja ki. Olyan, mintha a patronos tartóka nem tudna rendesen "ingázni" valamitől. Megnéztem, sehol sem találtam benne papírhulladékot. Viszont felül a tiszta papírok olyanok, mintha most nem olyan normálisan "állnának" a kis helyükön, mint ahogy szokta, de fogalmam sincs, miért. Most egy nagy csomót kéne nyomtatni a sulihoz, és tiszta ideg vagyok, hogy itt leragadtam :S

Epson Stylus Sx218 nyomtatóm van.

Köszönöm!!!

2014. dec. 27. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedj ki belőle minden papírt, valahol elakadást érez, jelez, nem biztos, hogy pont az, de tény, nem tudja behúzni a papírt.

Ne raKj bele papírt, indítsd a nyomtatást, ha közli, hoigy nincs papír, talán az már fél siker.

2014. dec. 27. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam a tiszta papírok nélkül is a ki-be kapcsolást, és akkor is csak azt írta ki :(
2014. dec. 27. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Megjavult!!!

Az volt a baj, hogy a patronról nem szedtem le valami kis bütyköt, így a belső patrontartó dobozka nem tudott rendesen lecsukódni, ergo mozogni sem a nyomtató belsejében - és ő azt hitte, hogy valamiféle papírszemét miatt van elakadás.

2014. dec. 27. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni.
2014. dec. 27. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy életemben másodszorra cseréltem csak patront! :D
2014. dec. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!