Lilkooo kérdése:
Nem működik a CD lejátszóm mit tegyek?
Figyelt kérdés
már 8 éves a gépem, de még szeptemberben írtam ki rajta DVD CD meg mindent de egyszerre csak azt vettem észre hogy csak noszogatásra nyílik ki a CD meghajtó "nyelve" és ha berakom a CD semmi még egy árva kijelzés sem a gépem részéről pedig a gép érzékeli meg minden nem értem... pénzünk meg nincs új adaptert venni2014. dec. 26. 20:47
1/3 anonim válasza:
Javítani nem lehet. Elfáradt benne a lézer.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2014. dec. 26. 20:50
3/3 László Próféta válasza:
Nem rég kaptam egy Sony CD lejátszót, és az hogy tudja a CD-t olvasni a téren nincs gond vele, de az optikáját fel-le ugráltatja olvasás közben, és itt majd szétbasz az ideg miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!