Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért? Csöröghet egy vezetékes...

Miért? Csöröghet egy vezetékes telefon?

Figyelt kérdés
Vannak plussz jelek ezeket nem ismerem mert nem tartalmaz magyar leirást a készülék doboza, jelek:egy jobbra nyil, alatta a hangszabályzo, ezek mellett egy üres és teli karika/P, majd egy teli kocka alatta 5 üres azalatt a jel alatt pedig egy R betü. Ez mi? és mért csinálja?
2010. febr. 3. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért telefon, nem?

Vagy nem értem, sorry.

2010. febr. 3. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Amindenit! "desikerültkimagyarfejezned" magad :D Na fuss neki mégegyszer és akkor talán megértjük, és tudunk is segíteni ....
2010. febr. 3. 17:14
 3/8 anonim válasza:
Igen, ezt én sem nagyon értettem xD
2010. febr. 3. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

egyem a lelketeket.:)a telefon csak ugy saját magátol elkezd csörögni.van mikor egyet van mikor öbet is de mire felveszem semmmi..a hívnak raja arra már rájöttem h az máshogy csörög..hangosabban.

és azt nem értem miért csinálja a felesleges csörgéseket?

2010. febr. 4. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én lelkemet ugyan ne edd :P

nahh, de azért haladuk szépen sorban. A probléma már úgy ahogy érthető. De pl. még mindig nem tudjuk ám milyen telefon ez, ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni belőled. Elhiszem hogy neked triviális de nekünk nem.

Ha tippelnem kellene ez egy vonalhosszabbítós (értsd: vezetéknélküli telefon) ilyenkor a "pluszcsörgés" lehet például, hogy a készülék merülését jelzi, de lehet hogy egy okosabb telefon, és ébresztést jelez, vagy csak szimplán valaki megnyomta a "Pager" gombot a készülék dockolóján. De még az is lehet hogy sms-képes készülék és sms-t jelez. Egy biztos nem "felesleges" csörgés ...

Hát kb ennyi a tippem e kevéske leírás alapján. Ha van még infó, ami segíthet nekünk ne tartsd magadban és írd csak le pontosan :) hátha akkor még többet tudunk segíteni ...

maci

2010. febr. 4. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:

egy vezetékes telefon csörög ha kell ha nem.ha hívnak érthetö..és ha nem hívnak?akkor?köszönöm a türelmet..tényleg én vok figyelmetlen..csak idegesítmert hívást várnánk..:)

igy érthetőbb?

2010. febr. 5. 12:19
 7/8 anonim válasza:

Ilyen nekünk is volt az egyik cégnél, ahol dolgoztam. Baromi idegesítő volt, telefonálni sem lehetett velük, és az okozta, hogy nem megfelelően programozták be a belső munkahelyi vonalat és a kimenő vonalat (ami általában 0, de nálunk 9-es volt). Aztán egy hozzáértő kolléga végigjárt a mellékeken, és mindenkinek beállította jóra, úgyhogy utána már tényleg csak akkor csörgött, ha hívtak.

Milyen gyártmányú telefon a mostani problémás?, hadd kérdezzem meg.

2010. febr. 6. 03:59
 8/8 anonim válasza:
Előző vagyok, azt akartam még pontosítani, hogy mi okozta ezt: összeakadtak a vonalak. Minden apró relérezzenésre jelzett a telefon, amire normálisan beállítva, a kinti fő- és a benti mellékes vonalak helyesen elkülönítve nem így reagál. Lehet, hogy nálatok is így van!
2010. febr. 6. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!