Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A szüleim azt mondják minek...

A szüleim azt mondják minek neked a szintetizátor?

Figyelt kérdés
szeretek nagyon szintetizátorozni, de nem tudom soha sem volt nekem de nagyon odáig vagyok értük és értek hozzá. Mindenáron akarok egyet, de inkább cipőt, kabátot vegyek mint hogy szintit. pedig a zene az éeletem mitcsináljak?
2014. dec. 23. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyszer majd rájönnek, hogy hibát követtek el. Jobb későn, mint soha.

Én 6 éves koromtól akartam gitározni, de végül csak 14 évesen kaptam az első gitárom. Fél évvel később jött a következő, 2.5 évvel később az első billentyűm, azóta még 2 gitár. Sosem késő elkezdeni.

Amúgy most már fillérekből megvan egy szinti, kezdetnek simán jó egy aldis 30 ezres cucc is, vagy valami használt.

2014. dec. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!