Melyik tabletet válasszam?
Figyelt kérdés
Tanulásra kellene, szóval semmi extra. Érdemes egyáltalán válogatnom, vagy annyira minimális a különbség, hogy válasszam egyszerűen a legolcsóbbat?
2014. dec. 22. 16:12
1/5 anonim válasza:
Elég egyformák kb, de én szerintem az ASUS-t venném meg, vagy a t110-t...
2/5 anonim válasza:
Mindhárom hihetetlen elavult és rossz.
3/5 anonim válasza:
#2 azt írta tanulásra kell, tehát gondolom max képeket nézne rajta, netezne, meg olvasna...
ahhoz nem kell egy erőmű, de tény, hogy én is jobbat vennék.
4/5 anonim válasza:
Amúgy esetleg javaslom, hogy nézz körbe az Auchanba és a Qilive márkájú tableteket nézd meg, mert elég olcsók és jók a Qilive cuccok, legalábbis nekem bejött a márka minősége és ára.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Igen, leginkább csak olvasnék rajta, ezért nem szeretnék nagyobb összeget rászánni.
Zenét hallgatni és fényképezni ott a telefon, játszani nem szoktam, minden másra pedig laptop, csak azért szeretnék egy tabletet, mert mégis csak kényelmesebb a mérete miatt, a telefon túl picike, a laptop pedig túl nagy.
Auchan pedig sajnos nincsen a közelemben.
2014. dec. 22. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!