Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hisz még valaki ebben a...

Hisz még valaki ebben a csomagküldőben? Www. Gruppi.hu (gruppiac) weboldal. Én vásároltam tőlük, panasszal éltem a fogyasztó védelemnél, és megjött a válasz. érvénytelen. Tanulság. Osszátok, . és ne vásároljatok tőlük!

Figyelt kérdés
ILYEN CÉG NINCS BEJEGYEZVE MAGYARORSZÁGON! Hát ennyit róluk. Semmi nem az aminek mondják! A fogyasztó védelem nem találja, mert ilyen nincs, ergo a garancia is
2014. dec. 20. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hiszek, de ha valahol olyan van, hogy egy 100e forintos barkácskészletet odaadnak 20e forintért, az minimum gyanús. Örülj, hogy ennyivel megusztad, könyveld el mint tanulópénzt, hogy többet nem csinálsz ilyet
2014. dec. 20. 07:17
 2/2 anonim válasza:
ez nem válasz a kérdésre, de valaki tudja, hogy lehet leiratkozni a hírlevélről?
2015. jan. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!