Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot kérjek?

Milyen laptopot kérjek?

Figyelt kérdés

Lassan gyűlik a pénzem és megígérték a szüleim ha eleget összegyűjtök vehetek magamnak saját laptopot.A kérdés csak hogy milyent?Fogalmam sincs melyik márka és azon belül milyen jó arra amit én szeretnék csinálni majd a sajátomon...először is kiválóan fussanak a játékok, pl: sims, gyors net, és persze jó dual core , a windows mindegy,mármint 7 vagy 8. Tehát a lényeg hogy kiválóan működjön és lehetőleg hosszútávon, nem csak amíg a garancia tart...

Saját tapasztalatok is érdekelnek:)

#laptop #KIVÁLÓ
2014. dec. 19. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
a lényeget kihagytad: mennyi zsetont szánsz rá?
2014. dec. 19. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyors internet nem igazan a geptol fugg hanem a kapcsolattol, nagyjabol barmelyik uj laposban van mar gigabites halokartya es n szabvanyu wifi. Jatekokhoz pedig szukseged lesz egy jobb i5-re, 8 giga ramra es egy nVidia GTX szerias(vagy megfelelo Amd) videokartyara. Ilyeneket 230-250-tol talalni, megbizhatosagban a nagyobb gyartok kozott nem nagy kulonbsegek vannak. Ha mondsz egy konkret osszeget, konkret modelleket is tudunk ajanlani esetleg.
2014. dec. 19. 20:03
 3/5 Sajben Dániel válasza:
Hátha egy jó laptopot szeretnél amin ilyen nehéz játékok mint a titanfall is elfutnak ahoz egy komojabb laptop kell nemtom menyid van rá de én ezt ajánlom nekem is ilyen van és nagyon megbízható ASUS ROG G551JM-DM024D Notebook kb 230.ezer ft de ha olcsobra gondolsz irj privibe és áron belül keresek eggyet. (Amúgy én tapasztalatokból az asus hp és a fujitsu márkát ajánlom) ;)
2014. dec. 19. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
kb 150000ft lehet már kapni olyan gépet amin elmegy a legtöbb játék i3 i5 már szépen menek játékok .
2014. dec. 20. 08:07
 5/5 A kérdező kommentje:
200.000Ft-ot szánok rá kb.
2015. máj. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!