Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gamer egérbe kéne segítség!...

PappSajt2002 kérdése:

Gamer egérbe kéne segítség! Ti mit ajánlatok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sokáig tartson, kényelmes legyen, ne legyen túl nagy (játék közbe fel tudjam emelni) és 8-9 ezer lenne a maximum.

Játékok: counter strike, cod, gta, assasins creed, hoororok.

Plusz gombok:nem muszáj, de lehet.

Fogás: palm grip.

2014. dec. 19. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebben nem lehet segíteni. Vallási kérdés ez is, mint minden, én egy A4tech Laser egérnél kötöttem ki, mert nem kúszott, a legjobb spanom meg egy változtatható súlyú (konkrétan lehet bele pakolgatni súlyokat) egérnél kötött ki mintegy 25000 ft értékben, és így is le tudom lőni, ha rossz passzban van. Ja, és mellesleg csak CS-ről tudok beszéni, de az általam ismert előkelő klánok gyári fhos Logitech optikai egereket használnak, mert semmit sem számít, azon kívül, hogy amikor "hajhuj" van, sokkal többe kerül egy dizájnos egér szétverve, mint egy "rendes".
2014. dec. 20. 02:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy... Legyen jó a fogása, azaz ne legyen kicsi és ennyi... Ez számít, a többi nem... Nem az egértől leszel pró játékos, ez a fejhallgatóra is igaz.
2014. dec. 20. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!