Miért nem illeszkedik a kép, ha a TV-t VGA kábellel szeretném összekötni a PC-vel?
Figyelt kérdés
Vettem egy TV-t 1 hdmi van rajta, ami megya T-home-tól kapott set top box-ba, hogy tudjam a HD adásokat fogni. Van a TV-n egy VGA csati is, az megy a PC-be, de nem illeszkedik a kép úgy, mint amikor HDMI-vel kötöm össze őket. A TV felbontása 1366x768.2014. dec. 19. 15:41
1/1 A kérdező kommentje:
Közben észrevettem homályos foltokat a képernyőn, ha a VGA-t használtam. Utána néztem és a MediaMarkt-os HAMA VGA kábel sz@r és nagyon sokan tapasztalják ugyan ezt. Nem tudom ,hogy a nem megfelelő kép illeszkedés is emiatt van-e, de ha ez javítható akkor beszerzek egy jobb minőségű kábelt.
2014. dec. 19. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!