Nemrég vettem egy BEEX Cobra HD 7" dual core tabletet. Eddig semmi baja, hiába szólták le sokan a Beex termékeket. Szerintetek megérte?
Mert mobilisabb, könnyebb, fogyasztása alacsonyabb ezáltal akár több használati időt tesz lehetővé akkuról? Szerintem abszolút használható ilyen célra is, hisz a hordozható DVD lejátszót is anno ezért találták ki, csak elég szerencsétlen időpontban, mert utána viszonylag hamar elkezdett a tablet elterjedni. Ehhez viszont tényleg olyan tablet kell, aminek a kijelzője technológiát tekintve IPS, s a felbontása is legalább elfogadható. Ezalatt 7 colnál min. 1024×600-as felbontásra gondolok, de az 1280×800-as felbontást mondanám tökéletesnek.
Hangra meg egy 2-3 ezer forintos bluetooth hangszóró is megteszi, ha túl soványnak éreznénk a tablet beépített hangszóróját, s a bt hangszórók (a legsilányabb is) köröket ver akármelyik laptop beépített hangszórójára. Mindenesetre a tableten a filmnézés olyan élethelyzetben történik, mint pl. a hosszú utazás, ilyesmi, amikor én úgy gondolom előbb használ fülhallgatót a felhasználó, mint egy bt hangszórót vagy a tablet beépített hangszóróját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!