Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezetékblankoló (segítség,...

Vezetékblankoló (segítség, lány vagyok és nem értek hozzá)?

Figyelt kérdés

Milyen blankolót vegyek a barátomnak? Mondta, hogy jól jönne, de nagyon drága. Én vennék neki, csak az a baj, hogy nagyon nem értek hozzá, nem tudok, hogy milyen fajták vannak, meg gondolom eltérő méretek...meg tényleg láttam 6000- ért is meg ezer forintért is és halvány gőzöm nincs, melyik a jó.

Vagy ez olyan dolog, amit másnak nem jó megvenni, hanem jobb, ha

magának választja ki az ember?

Csak szeretném olyannal meglepni, aminek nagyon örül...

2014. dec. 17. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

1. Jobb ha ő választja, mert ő tudja kiválasztani, melyik áll jobban kézre neki, melyiknek a súlya, erőssége, stb. stb.

2. Ezek gyakorlatilag "lehántják" a műanyag szigetelést a vezetékekről, tehát élük van = ajándékba adni = elvágja a barátságot, stb. stb. Babona, de az ilyesmire én mindig figyelek, vágó, szúró, stb. dolgot sosem veszek ajándékba!

2014. dec. 17. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :-( csak olyan jó ötletnek tűnt...
2014. dec. 17. 10:07
 3/4 anonim válasza:
Vannak ilyen felszereltebb villanyszerelési boltok ahol kérhetsz tanácsot.Elmondod hogy mit dolgozik a barátod meg mihez használná és az alapján ajánlják neked a legmegfelelőbbet.Ha esetleg pesti vagy ezt tudnám ajánlani : [link] én itt voltam 1x amikor valami biztosíték kellett és én sem tudtam hogy milyet szeretnék de segítettek. Amúgy az én barátom is szerel ilyesmikkel és úgytudom hogy egy jó minőségű 10 ezer fölött van jóval.
2014. dec. 17. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit csinál? Villanyszerelő,internet,vagy telefonos?

Mindenképp a szakmájához való,krimpelővel,vágóval egybeépített,racsnis legyen!

2014. dec. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!