Milyen márka az a Dimarson?

Nem tudom, hogy megszunt e, egy ideje én se látok tőlük új termékeket.
Viszont nagyon jó kis márka, strapabíró készülékeket gyárt(ott?).
Annak idején (~12 éve) vettünk egy mikrohullámú sütőt, és még mindig szuperul működik. (bocsi az ékezetekert)
Nekünk ez a vérnyomásmérő van, kb. már 10 éves, de most is precíz, a mandzsetta is teljesen jó, pedig van használva eleget. Éppen nézegetem a nagy márkákat, hogy ma mit tesznek bele az ilyen kütyükbe, és bizony nem nagyon van olyan extra, amit akkor már a Dimarson fillérekért ne tett volna bele. Manapság még mindig kiemelt tulajdonság egy modern (és sokkal drágább) vérnyomásmérőben, hogy csak addig pumpáljon, míg kell (ne szorítson túl, ha nincs rá szükség), vagy hogy családbarát legyen, tehát ne csak egy személynek tudjon tárolni nagyobb mennyiségű mérésszámot, stb. Ezt már a Dimarson 10 éve tudta 6000 Ft.-ért.
Úgyhogy sajnálnám, ha eltűnne. De így voltam az Aiwával is. :-)

A Samsung leányvállalata volt, az olcsóbb szegmensbe szánt termékekkel.
Semmi extra nem volt benne, csak ahhoz a Samsung már nem akarta a nevét adni.
Ne tévesszen meg, hogy van egy valamid, ami jó tőlük, a mai napig vannak működő 10 évnél idősebb fujitsu-siemens laptopok, pedig egy ipari hulladék volt.
Az Aiwa nagyon jó volt, de azt felvásárolta a Sony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!