Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy TL-WR1043ND routert...

Vettem egy TL-WR1043ND routert és easy set up installnál minden ikon világít. Tehát felismerte a gép de még is az internet korlátozott. Mi lehet a probléma? HTTP úton is próbáltam a böngészőbe is installálni de ott csak connecting ennyit csinált.

Figyelt kérdés
Op. rendszer 8.1 pro azzal kompatiblis.Esetleg cd-vel rakjam fel?Mert a hivatalos weboldalról szedtem le hozzá telepítő programot.Vagy tudnátok esetleg megfelelőt elküldeni?Mindent meghallgatok router verziója ez fontos!V2

2014. dec. 15. 22:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam most pppoe russia pppoe

username:admin

password:admin

confirm password:admin

static ip-dynamic ip-disable*

disconnect 2 perc után.

static ip*-dynamic ip-disable

disconnect 2 perc után.

dynamic ip* disconnect!

automatic connecting-nél meg csak folyamatosan connecting!Nem tudok mit kezdeni.Cd-vel nem telepítettem lehet az a gondja?easy setup. netről leszedtem hát semmi azzal sem.

2014. dec. 16. 23:18
 12/20 Tengor ***** válasza:

Az admin/admin az a router felhasználóneve és jelszava, nem az internetkapcsolatodé. Ez a működés teljesen normális.

A digis szerződésen, amit beszereléskor kaptál rajta kell lennie a felhasználónévnek és jelszónak, ha van ilyened.

A Network menüben találsz olyant, hogy MAC clone. Használd és másold le a géped MAC címét. Így is próbáld ki a dinamikusat. Ha így sem megy, akkor túrd a papírt, mert akkor sanszos, hogy jelszóra lesz szükséged!

2014. dec. 16. 23:38
 13/20 A kérdező kommentje:
gépnek a mac címe hol van írva?vagy az a mac clone-nál van?
2014. dec. 17. 00:12
 14/20 A kérdező kommentje:
és hol használjam??hova írjam be?
2014. dec. 17. 00:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha már easy setup-al meg ezen a http dolgon keresztül a ppoe nél már beírtam össze vissza a dolgokat?Példa:1x admin 1x Adamka Adamka volt a easy setup-nál ennél a http-s nél meg az admin ezzel nem szúrhatok el semmit ugye?
2014. dec. 17. 03:12
 16/20 Tengor ***** válasza:
Nem, maximum nem működik. A MAC klónozást a network menüben találod, a kézikönyv segít.
2014. dec. 17. 07:33
 17/20 A kérdező kommentje:
probaltam ezt a clonos megoldást dinamikus ip címmel hát connect 10mp múlva disconnect. akkor fel kell hivni a digit es ha az o felhasznalo nevuk sem jo? illetve kód?Akkor a termek hibas?
2014. dec. 17. 09:17
 18/20 Tengor ***** válasza:
Miért ne lenne jó?
2014. dec. 17. 10:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Van ebben olyan hogy setup quick ezen a https megoldason belul es ott ppoe russia ppoe.t ad be amit leirtal tehat mukodnie kell akkor ott a fh.nak es a jelszonak? Vagy inkabb network》wan es akkor manualisan allitom be.Ez jobban preferalna?
2014. dec. 17. 15:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Jó a router!Köszi neked is a segítséget!
2014. dec. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!