Vettem egy TL-WR1043ND routert és easy set up installnál minden ikon világít. Tehát felismerte a gép de még is az internet korlátozott. Mi lehet a probléma? HTTP úton is próbáltam a böngészőbe is installálni de ott csak connecting ennyit csinált.
Próbáltam most pppoe russia pppoe
username:admin
password:admin
confirm password:admin
static ip-dynamic ip-disable*
disconnect 2 perc után.
static ip*-dynamic ip-disable
disconnect 2 perc után.
dynamic ip* disconnect!
automatic connecting-nél meg csak folyamatosan connecting!Nem tudok mit kezdeni.Cd-vel nem telepítettem lehet az a gondja?easy setup. netről leszedtem hát semmi azzal sem.
Az admin/admin az a router felhasználóneve és jelszava, nem az internetkapcsolatodé. Ez a működés teljesen normális.
A digis szerződésen, amit beszereléskor kaptál rajta kell lennie a felhasználónévnek és jelszónak, ha van ilyened.
A Network menüben találsz olyant, hogy MAC clone. Használd és másold le a géped MAC címét. Így is próbáld ki a dinamikusat. Ha így sem megy, akkor túrd a papírt, mert akkor sanszos, hogy jelszóra lesz szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!