Hogyan rakja úgy össze egy gépet, hogy nem értek hozzá?
Figyelt kérdés
Hanyagoljuk az olyan válaszokat, hogy "akk ne rakj össze gépet, ha nem értesz hozzá", bla-bla-bla-blaaa...
Valami kézikönyv, vagy mit tom én?
2014. dec. 15. 15:44
1/9 anonim válasza:
Hanyagoljuk, de akkor is az a legértelemszerűbb...
2/9 anonim válasza:
szerintem erre is vannak youtube videók.
3/9 anonim válasza:
Most azzal van a gond, hogy nem tudod összeszerelni, vagy már az alkatrészek/részegységek vásárlásával is problémád van?
4/9 anonim válasza:
Sehogy.
1: megkérsz egy ismerőst, aki segít a beszerzésben, összerakásban.
2: utána lepontozod itt azokat a válaszokat, amik ezt írták.
3: többet nem teszel fel olyan kérdést, amire helyből kizárod az értelmes válaszokat.
5/9 anonim válasza:
Ez amúgy azért igényelne némi tudást, mert nem minden kompatibilis mindennel. Vagy ha igen, mégsem biztos, hogy ki tudod hozni belőlük a maximumot, ha nem szaktudással válogatod össze. Lehet, hogy kiadsz a részekre egy rakás pénzt és mégsem lesz hatékony géped, más meg fillérekből tud összerakni egy jól futó gépet. Én is körbejártam anno a dolgot, értek is hozzá némileg, de végül mégis szakemberekre bíztam a dolgot, és nem bántam meg, a gépem élményindexe 7,2 és nem volt drága. Iponból rendeltem meg, amit ők javasoltak a fórumukban, leírtam mit szeretnék, mennyiből, ők megadták mit raknának össze nekem és már két éve tök jól működik, gyors, mint az állat.
6/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert azt mondták, hogy összerakatni szakemberrel nem feltétlenül éri meg, mert egy rakat pénzt elkérnek érte...
2014. dec. 16. 14:44
7/9 anonim válasza:
Mihez képest nem éri meg? Ahhoz hogy ott vannak az alkatrészek kiterítve, te meg csak bámulsz magad elé, mert fingod nincs az egészről? (...) Szerintem ahhoz képest bőven megéri rászánni azt a pár ezer forintot...
8/9 Szirty válasza:
"összerakatni szakemberrel nem feltétlenül éri meg, mert egy rakat pénzt elkérnek érte..."
Összevásárolni össze nem rakható alkatrészeket és/vagy összerakni tudatlanul és tönkretenni alaplapot, processzort, szintén egy rakat pénzbe kerül.
Mérlegelj és válassz!
9/9 anonim válasza:
Igen, asszem a processzor sarkát le lehet törni, ha rosszul rakod rá a hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!