Miért nincs internet?
Figyelt kérdés
Sem mozzilával sem exlorerrel sem chrommal nem jön be a net, pedig van, most a google föld internet menüjével netezek, nemtudom miért nem jön be a chrome-mal, pedig du. még jó volt... Viszont előtte mikor chrome-mal jó volt mozzilával nem, de most annak is örülnék ha csak a chrome-mal lenne... Mit tegyek? Hülye vagyok hozzá, lécci segítsetek, minden segítőt felpontozok és nagyon köszönöm2010. febr. 1. 20:03
1/5 anonim válasza:
ha nincs neted hogy tudtál ide irni?
a másik:nem biztos hogy azzal van a gond..lehet a firefoxnál..vagy valamelyik segédprogram miatt nem jön be az oldal..
2/5 A kérdező kommentje:
Ott nem lett elállítva semmi... Úgy netezek h a google föld-nek van egy internet funkciója, de ezen kívül semmi nem jön be
2010. febr. 1. 20:20
3/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is volt ilyen problémám.
Kaptam egy " szép " trójai vírust.
Teljes formatálás telepítés.....
4/5 A kérdező kommentje:
De net az van mert van a google föld és annak van egy internet lehetősége, ilyenkor behoz egy sajátos böngészőt, azzal netezek, de sem firefox, sem chrome, sem explorerrel nem hoz be semmit
2010. febr. 5. 22:27
5/5 anonim válasza:
A google térkép programjára gondolsz? Igazából lényegtelen... Net VAN a gépeden lényegtelen hogy milyen programból netezel ha ezt a siteot elérted akkor VAN INTERNET KAPCSOLATOD. VAlószínüleg valami víru ami meghülyítette a többi progit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!