Milyen laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék venni egy új laptopot és mivel nem értek ilyenekhez ezért megkérdeztem az egyik ismerõsömet aki az Acert ajánlotta. Viszont szerintem a Dell jobb, legalábbis amit edig olvasgatam róluk ezt szûrten le. 110-120 ezer forintot tudpk áldozni rá maximum.
Amit használnék rajta:
-böngészés
-zenehallgatás
-játékok
-skypeolás
-online film és sorozatnézés illetve letöltés
-képek és zenék letöltése...
Ha esetleg más gépeket ajánlotok azt is szívesen elolvasom. Olyat szeretnék amely nem megy tönkre 2-3 év alatt. Elõre is köszönöm!
2014. dec. 14. 10:47
1/1 anonim válasza:
Hát eléggé attól függ, hogy milyen játékokat akarsz játszani. Mert ha egy gaming laptop-ot akarsz, az bőven nem lesz meg 120k-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!