Opel Astra f '93 c14nz középkonzol kijelzőjének cseréje? .
Figyelt kérdés
Van egy opel astra f '93 évjáratú 1.4 60 le-s autóm. A középkonzoli kijelzőt speciel elcsesztem,Eredeti helyéről való kiszerelése és maga az alkatrész több darabra történő szétszerelése már megvolt, csak a kijelző és az alaplap közötti nyomtatott áramkörrel ellátott "csíkot" elszakítottam és szeretnék venni egy másikat mivel ez eddig nem írta ki a külső hőmérsékletet (csík kijelző) gondoltam veszek egy olyan kijelzőt ami ezt már kiírja (3 részre osztott kijelző) azt. Kérdés az hogy elég a kijelzőt megvenni, vagy kell hozzá egy új kábel esetleg valami érzékelő vagy ez már adott az autóban?2014. dec. 11. 17:44
1/1 Csaba1207 válasza:
Hali!
A teljes kijelzőt cserélned kell! A csatlakozó viszont jó.
Azt viszont nem tudom, hogy ha eddig nem volt hőmérséklet kijelzés, az most lesz e, fordítva nálam működött, hogy a hőmérős helyett a másikat raktam be.
Amúgy nekem van éppen egy olyan, ami neked kell, kicsi pénzért adom, mert a kijelző sarkánál van egy kis megfolyás, amitől még látszanak az adatok tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!