Nincs lehetőség számológép kölcsönzésére?
Figyelt kérdés
Csak egy alkalomra kéne egy vizsgához, de venni nem akarok. Középiskolásoknak való kellene.2014. dec. 1. 17:49
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy rossz viszonyban minden rokonoddal és szomszédoddal, akkor ez könnyen megoldható.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem volna meg, ha ezeken még nem lennék túl. Nem a rossz viszony az oka, hanem a szóba jöhető emberek "diaszpórája". Csak nem értem, hogy annyi mindent lehet kölcsönözni valamekkora díj ellenében, akkor ezt miért nem?
2014. dec. 3. 17:16
3/7 anonim válasza:
Talán azért, mert mivel egy rongyos 2500-as tételről van szó, nem éri meg se kölcsönözni, se bérbe adni.
5/7 anonim válasza:
És mivel egy darabig nem leszek gép előtt, mielőtt még bárki azt mondaná, hogy ez nem elég tudományos, én ezzel a géppel toltam végig gond nélkül a villamosmérnöki diplomáig.
6/7 A kérdező kommentje:
Végül csak rászántam magam egy 2990 Ft-os gép megvételére, sokkal brutálisabb árakra számítottam.
2014. dec. 12. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!