Mit bír egy agregátor? Fontos kérek mindenkit!
Most fogok venni egy házat 4 millió ft-t.
Kell rá költeni minimum 1-2 milliót.
Az áram ki van kötve sajnos.
Egy agregátort rá lehet kötni a házra? Mintha az oszlopból húzná be az áramot a NEON?
Ez azért fontos mert épp annyi pénzem van hogy a házat megvegyem és ki pofozzam. Sajnos leszedte a NEON a villanyórát és a kikötéssel együtt a legolcsóbb amit találtam az 120.000 ft a kikötés bekötés és az új villanyóra. Ez max 2-3 hónapig menne utána össze szedném magam. De sajnos a vendéglátói munkában ez a baj hogy élen majdnem 50.000 ft-l csökken a fizetésem.
Az összeg fele hitel de a saját utamat akarom járni a menyasszonyommal.21 éves vagyok ő 22 . A szüleink persze hogy támogatnának de mi önerőből akarunk neki vágni az életnek. Ő neki jó fizetése van havonta 160-190.000 ft mert nekik van egy saját ruha boltjuk. De az én fizetésem a hitelre megy el és valamiből fent kell tartanunk magunkat.
Nagyon megköszönném a segítségeket.
Remélem még lehet számítani jó emberek segítségére.
21f
Megvettük az órát :)
Apu ahol dolgozik cégnél vannak villanyszerelők és csak az új órát kellett kifizetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!