Mi a véleményetek a erről a tabletről?
kiváló ár-érték arány,nehéz belekötni.egy dolog nem tetszik,az a ddr2 ram.ez lesz a szűk keresztmetszet.kérdés mennyire fogja vissza az egyébként bivalyerős gépet.
A ddr2 ram miben befolyásolja a működését? Elavultabb, mint a ddr3?
Megbízható erről az oldalról rendelni egyébként?
lassabb a ddr 2-es a 3-ashoz képest. sosem rendeltem még erről az oldalról.
van ddr3-as ram-mal is tablet,videót is lehet találni a működéséről.marha olcsón lehet venni ilyesmiket..
De érdekes... ezen az oldalon meg azt írják, hogy DDR3 ram van benne :O Most már nem tudom, mi az igazi...
1 év gari van rá, ami úgy működik, ha elromlik akkor vissza kell postázni, de a postát utólag jóváírják a számládon.
Gyerek játszik rajta, de visz mindent, amit eddig csak kipróbált. Van rajta ilyen futkározós játék (Temple Run, Looney Tones Das), van rajta komolyabb grafikás Transformers játék, vadászós játék, Rayman... sok ilyen van rajta, mert nagy játékos :) De minden szépen, akadás mentesen fut. HD filmeket, rajzfilmeket is viszi, semmi nem akadozik.
Samsung Galaxy Tab S-el összehasonlítva, nincs minőségbeli különbség, sőt a Teclast még kevésbé melegszik. Mindent összevetve, tökéletes szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!