Karácsonyfa ledes izzót olcsón honnan érdemes venni?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van tuti helye, tippje, ahonnan érdemes venni, akkor várom!2014. nov. 27. 21:51
1/8 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik az ami az OBI-ban van az ledes és asszem még cserélhetők is az "izzók" 1000 Ft kivéve a sárga szinű az 2000.
7,5 méteres
Boldog harácsonyt!
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól hangzik! Köszönöm, megnézem!
Boldog Karácsonyt!
2014. nov. 27. 22:06
3/8 anonim válasza:
én aliexpress-ről vettem
2 euro volt kiszállítva
4/8 anonim válasza:
#3 ...és biztos van olyan biztonságos, mint egy drágább darab:)
5/8 anonim válasza:
biztos
mivel ugyanezt kapod meg itt 4990ért
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és az Aliról mennyi idő a kiszállítás? Meg is szokott érkezni, kicsit óvatos vagyok ezen a téren!
2014. nov. 28. 20:49
7/8 anonim válasza:
néz be az ugyismegveszel.hu-ra---itt is találsz ilyen kar.fa ledes izzófűzért-
8/8 anonim válasza:
piacon 2000ft a 240-db-os, árusoknál magyaroknál 3000ft a 240 db-os fűzér, 2 méter hosszú és harang vagy karácsonyfa ledizzófűzért tudok 1500-ért. ezek utóbbiak 3 db ceruzaelemmel működnek. a 100 db-os színes ledesfűzér 220v-tal üzemel 2000Ft-ért tudok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!