Hol tudok olyan usb -s bluetooth adaptert venni autósrádióhoz amire rátudom csatlakoztatni a telefonom?
Valószínűleg nem fogja kezelni. Az a tippem, hogy az autórádiók USB hostja kizárólag a mass storage protokollt kezeli. Hiába dugod bele az autórádió USB aljzatába a bluetooth adaptert, nem fog történni semmi.
Ha a telefonod támogatja a mass storage üzemmódot USB-n (a mai telefonok már nem szokták), akkor kábellel tudod rákötni, vagy pedig átmásolod a zenéidet pendrájvra, és azt dugod az USB-be; illetve másik rádiót is lehet venni, ami eleve támogatja a bluetooth kapcsolatot.
Áthidaló megoldásként összedughatod még őket jack-jack kábellel (ha van line in az autórádión), illetve átviheted a hangot a telefon fülhallgató-kimenetéről egy FM transzmitterrel, ami kisugározza rádióhullámok formájában, az autórádión meg veszed a rádió részével.
Első vagyok. Nagyon jó kis kütyüt találtál, tetszik. Igen, valószínűleg úgy van megcsinálva, hogy mass storage-nek mutatja magát a rádió felé, bár nem értem, hogy akkor hogyan oldja meg a streamet a telefon felől. :)
Azt javaslom, hogy rendeld meg magyar webshopból, próbáld ki, és ha mégsem jó, akkor a webshopokra vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályok miatt vissza tudod vinni, és visszaadják a pénzt.
Amúgy nekem van egy egyszerű USB-Bluetooth adapterem, az a legkisebb fajta. Ha van kedved kísérletezni, gyere el egyszer felém, és kipróbáljuk a rádióddal.
Budapesten lakom, a IV. kerületben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!