A facebookra bejelentkezésnél nem akarom, hogy "maradjak bejelentkezve ", de nem tudom kitörölni a pipát, hogyan tudnám kitörölni?
Most akkor kitörlöd a pipát, vagy nem?
Az email-edet megjegyzi a gép akkor is, ha nem maradsz bejelentkezve (tehát kiléptél a facebook-ból és vissza kell lépned jelszóval, de az emailedet nem kell újra begépelned).
Ha nem akarod, hogy megjegyezze a mailcímed, azt a böngészőbeállításokban tudod módosítani.
Most ezt nekem írtad? Mi a bajod a hangnememmel? Csak nem voltam benne biztos, hogy értettem, vagy sem. Azt gondolom, hogy semmi sértőt nem írtam, egy szimpla kérdés nem sértés szerintem.
Ráadásul a választ is megadtam később: a böngésződ beállításai közt találod meg a megoldást.
Kedves kérdező, kissé túlreagálod az első válaszolót. Tényleg félreértette a kérdésed, de mentségére elmondanám, hogy én is nehezen értettem meg, mire gondolsz, csak a második hsz-edből jöttem rá.
Más szemszögből is nézheted: ő az egyetlen, aki segíteni próbált... az értetlenség bűn?
Egyébként jót ír neked a válaszoló, a böngésződben a hiba. ha megírod, milyet használsz, tudok tovább segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!