Melyik a legjobb tablet 80 eFt körül?
Androidosok közül Nexus 7 2013, más szóba sem jöhet, iOS-esek közül meg iPad mini 2, ha kijön ennyiből.
Ez a két választás van csak, minden más "alsóbbrendű".
Jól feladtad nekem a leckét! :D
Van egy Samsung N5100 Galaxy Note 8.0:
[link] - de jól nézd meg, mert nem egy, csak webáruház. Igaz, személyesen is, át tudod venni, mert az egyik üzlet, a Garay téren van (de ott, nem jelzi, hogy raktáron van-e).
Van még, Win 8.1 Tablet is:
74 ezer körüli árban van, a Boráros téri üzletben (a HÉV végállomásán).
8"-es Androidosok közül az Nvidia Shield Tablet a legjobb választás, de itthon még sehol sem láttam olyan boltot, ahol árulnák.
Illetve jó lenne még a Nokia N1 is, de még csak nemrég lett bejelentve, nem tudni, hogy mikor lesz kapható, vagy hogy egyáltalán itthon kapható lesz-e.
De nem akarok túl sokat írni, felsorolom mik azok a tabletek, amik legalább megközelítik a Nexus 7 2013 szintjét, aztán válassz hogy melyik szimpatikus (és hogy melyik ami árban is jó meg kapható itthon):
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Dell Venue 8 7000
LG G Pad 8.3 (ez gyakorlatilag egy Nexus 7 csak 8.3"-es kijelzővel és szarabb szoftverrel)
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4
Lenovo Tab S8
Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
Asus Memo Pad 8 ME581CL
Talán, ha indokot is írnál hozzá, akkor jobb lenne.
A kérdező, megadott, 80 ezer körüli árat. Amiket te felsoroltál tableteket, azok közül, melyik kerül, 80.000 Ft-ba? Úgy, hogy Bp.-en, személyesen, át lehetne venni?
Köszönöm a sok választ! Első körben ezeket néztem ki amúgy:
LG GPad 8.3
Samsung Galaxy TabPRO 8.4
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Az LG-ről sok jó tesztet olvastam és láttam, a hangszórójára mondják, hogy elég gyenge.
A TabPRO-t és a Tab S 8.4-et is összehasonlították egy videóban és annyira nagy különbség van a kijelzőjük között, hogy elment a kedvem a TabPRO-tól... nem tudom, ha a kettő nincs egymás mellett, lehet hogy nem annyira szembe tűnő, hogy a Tab S sokkal szebb... Nem tudom, hogy megéri-e a kb. 100e Ft-os árat a Tab S 8.4
Szerintetek nagy különbség van e között a három között, vagy az LG GPad is elég jó?
Ha 100 ezer Ft körüli árban gondolkozol, akkor van billentyűzet dokkolóval ellátott tablet, amit laptopként is tudsz használni, pl. Acer Aspire Switch SW5-011:
100.000 Ft-ért van egy Nokia Lumia 2520 Tablet is:
Ezek, mind 10 colos kijelzőjű tabletek, ezért nem folytatom tovább, inkább az általad írt, 8 colosnál maradok:
Samsung N5100 Galaxy Note 8.0 16GB 3G - [link] - igen, ebben, 3G modem is van.
Van még, Win 8.1-es tablet is - Toshiba Encore WT8-A-102:
[link] - csak nem tudom, hogy ezek, mennyire érdekelnek téged.
Mindent összevetve, itt van egy kis válogatás a tabletek között: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!