Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb tablet 80...

Melyik a legjobb tablet 80 eFt körül?

Figyelt kérdés
Több félét nézegettem már, kíváncsi vagyok ki milyet venne ilyen árban... ami fontos nekem: szép kijelző, min. 2GB RAM, jó proci, ne akadjon se játék se film közben. Várom az ötleteket! :) Köszi!

2014. nov. 23. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Androidosok közül Nexus 7 2013, más szóba sem jöhet, iOS-esek közül meg iPad mini 2, ha kijön ennyiből.

Ez a két választás van csak, minden más "alsóbbrendű".

2014. nov. 23. 17:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Néztem a nexus 7-et, az a bajom vele, hogy csak 7 colos a kijelzője... A 8-9 col közöttieket néztem főként, azok jönnének számításba (ezt elfelejtettem írni a kérdés kiírásánál).
2014. nov. 23. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Jól feladtad nekem a leckét! :D

Van egy Samsung N5100 Galaxy Note 8.0:

[link] - de jól nézd meg, mert nem egy, csak webáruház. Igaz, személyesen is, át tudod venni, mert az egyik üzlet, a Garay téren van (de ott, nem jelzi, hogy raktáron van-e).

Van még, Win 8.1 Tablet is:

[link]

74 ezer körüli árban van, a Boráros téri üzletben (a HÉV végállomásán).

2014. nov. 24. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

8"-es Androidosok közül az Nvidia Shield Tablet a legjobb választás, de itthon még sehol sem láttam olyan boltot, ahol árulnák.

Illetve jó lenne még a Nokia N1 is, de még csak nemrég lett bejelentve, nem tudni, hogy mikor lesz kapható, vagy hogy egyáltalán itthon kapható lesz-e.

De nem akarok túl sokat írni, felsorolom mik azok a tabletek, amik legalább megközelítik a Nexus 7 2013 szintjét, aztán válassz hogy melyik szimpatikus (és hogy melyik ami árban is jó meg kapható itthon):

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Dell Venue 8 7000

LG G Pad 8.3 (ez gyakorlatilag egy Nexus 7 csak 8.3"-es kijelzővel és szarabb szoftverrel)

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Lenovo Tab S8

Lenovo Yoga Tablet 2 8.0

Asus Memo Pad 8 ME581CL

2014. nov. 24. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja és amit #3 írt Note 8.0-át felejtsd el.
2014. nov. 24. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Talán, ha indokot is írnál hozzá, akkor jobb lenne.

A kérdező, megadott, 80 ezer körüli árat. Amiket te felsoroltál tableteket, azok közül, melyik kerül, 80.000 Ft-ba? Úgy, hogy Bp.-en, személyesen, át lehetne venni?

2014. nov. 24. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt ne hidd hogy a 7 vagy a 8 colos közt olyan nagy különbség van.
2014. nov. 25. 16:47
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Első körben ezeket néztem ki amúgy:

LG GPad 8.3

Samsung Galaxy TabPRO 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Az LG-ről sok jó tesztet olvastam és láttam, a hangszórójára mondják, hogy elég gyenge.

A TabPRO-t és a Tab S 8.4-et is összehasonlították egy videóban és annyira nagy különbség van a kijelzőjük között, hogy elment a kedvem a TabPRO-tól... nem tudom, ha a kettő nincs egymás mellett, lehet hogy nem annyira szembe tűnő, hogy a Tab S sokkal szebb... Nem tudom, hogy megéri-e a kb. 100e Ft-os árat a Tab S 8.4

Szerintetek nagy különbség van e között a három között, vagy az LG GPad is elég jó?

2014. nov. 25. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha 100 ezer Ft körüli árban gondolkozol, akkor van billentyűzet dokkolóval ellátott tablet, amit laptopként is tudsz használni, pl. Acer Aspire Switch SW5-011:

[link]

100.000 Ft-ért van egy Nokia Lumia 2520 Tablet is:

[link]

Ezek, mind 10 colos kijelzőjű tabletek, ezért nem folytatom tovább, inkább az általad írt, 8 colosnál maradok:

Samsung N5100 Galaxy Note 8.0 16GB 3G - [link] - igen, ebben, 3G modem is van.

Van még, Win 8.1-es tablet is - Toshiba Encore WT8-A-102:

[link] - csak nem tudom, hogy ezek, mennyire érdekelnek téged.

Mindent összevetve, itt van egy kis válogatás a tabletek között: [link]

2014. nov. 26. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt meg, most találtam, a PH, 8 colos tabletekkel foglalkozó cikkét: [link] - csakhogy, ők, a Win 8.1-esekkel foglalkoznak.
2014. nov. 26. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!