Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy cannon pixma mp230...

Orbán Norbert kérdése:

Vettem egy cannon pixma mp230 típus nyomtatót, ezelőtt kb.2 hónapja. Kifogyott az első rend tinta, majd új "patront" vettem bele, az üzletben bele is rakták. Bővebben lent. Mi a teendőő?

Figyelt kérdés
Hazavittem, viszont a gépem azt jelezte ki, hogy a patron üres. Állítólag valami gombkombináció segítségével lehet megoldani. Mit csináljak, hogy tudjak ismét nyomtatni?

2014. nov. 21. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért nem próbáltad ki egy teszttel az üzletben, ahol egyébként nem szokás belerakni.

Milyen üzlet ez??

Eredeti patronokat vettél, kaptál, mert azoknak menni kéne!

Gombkombinációról nem tudok, talán létezik, de ezt az üzletben mondani kellett volna.

2014. nov. 21. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:

eredetik a patronok.

és a nyomtató kijelzi hogy a B és C patron üres, kiveszem a patronokat, és látszik hogy tele vannak...

2014. nov. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!