Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kell fizetni azért, hogy...

Kell fizetni azért, hogy kicseréljék a sim kártyámat microsimre a t-mobilenál?

Figyelt kérdés
Olyan telefont vettem, amibe microsim kell, de nekem a régi nagyobb van, ezeréves. A telefonszámomat szeretném megtartani. Nem tudom hogy működik ez?
2014. nov. 16. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1.) Kisollóval levágod, örülsz!

2.) A legtöbb mobilos boltban levágják neked (talán 500-ért).

[link]

2014. nov. 16. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Egyes: ne írjál hülyeségeet, ez nem így megy, hogy levágod.

Kérdező: bolt és kedvfüggő igazából. Főleg ha nem náluk vetted az új készüléket, akkor mondhatják, hogy 4000 ft a csere. A számod megmarad.

Nekem múltkor ingyen kicserélték.

2014. nov. 16. 21:58
 3/11 Boda Gergő ***** válasza:

most cseréltettem én is: NEM kell. Bemész, és elmondod szeretnéd a jelenlegi Simedet microra cserélni és már kapod is ingyen az új microt.

a lényeg a Sim a te neveden legyen, személyit lakcímkártyát vigyél!

2014. nov. 17. 02:12
 4/11 anonim válasza:
89%

Ezekszerint ez változó.

Mammutban, az alsó T-mobilos üzletben, helyben vett dominós telefonhoz, a nem hozzáadott (a régi), normál sim-kártyámat nekem is 4 ezerért akarták kicserélni, annak ellenére, hogy a T-mobil w.oldalon ingyenesre van írva.

Persze hogy nem kértem. Itthon felkarcoltam a régi kártyámra (tolómérôvel) a neten leírt méreteket, majd (erôs, éles) ollóval szépen körbevágtam. Sima ügy, 3 hónapja az új telóban van a régi kártyám, és köszöni jól van.

2014. nov. 17. 06:37
 5/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
89%

Vodafone-nál simán kivágják, van hozzá kivágó szerkezet. És ingyen megcsinálták amikor kszüléket váltottam náluk... Viszont kettes: ne beszélj hülyeséget. Igenis lehet akár ollóval is körbevágni. ~10 éves a SIM kártyám, és lehetett vágni microsimre), ha nem csinálták volna meg a vodában, akkor magamnak vágom - ollóval:

[link]

2014. nov. 17. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Aztán majd csodálkozol, ha tönkremegy a telefonod :) ollóval kivágni, istenem.
2014. nov. 17. 09:48
 7/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Aztán majd csodálkozol, ha tönkremegy a telefonod :) ollóval kivágni, istenem."

Szerinted mennyiben más egy vágás egy jó minőségű(!) ollóval, mint egy lyukasztószerű eszközzel, ami hasonló elven vág, mint egy olló? Mitől menne tönkre a telefon, ha minimális kézügyességgel és geometriai tapasztalattal bejelölöm a vágási éleket? Még ha rosszul vágom valamiért, akkor sem tud a telefon elromlani.

2014. nov. 17. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:

"Egyes: ne írjál hülyeségeet, ez nem így megy, hogy levágod."

1.) Van nevem.

2.) Te írod a hülyeséget, a SIM-ek csak a méretükben különböznek, egyébként nem véletlen volt ott a link, csak olvasni és értelmezni kell!

2014. nov. 17. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:

"Aztán majd csodálkozol, ha tönkremegy a telefonod :) ollóval kivágni, istenem."

Lásd az előző válaszomat, az is te voltál...

2014. nov. 17. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én Westendben a földszinti T-mobilban cseréltettem, azt mondtam h leszívja az akksit a sim kártya, lehet hibás és szó nélkül adott egy újat amiből kitörhettem a megfelelő méretű simet. De egyébként a szökőkút mellett van két gsm bolt, ott az egyikben a srác megcsinálta volna ingyen.
2014. nov. 18. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!