Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok kukac jelet írni?

Miért nem tudok kukac jelet írni?

Figyelt kérdés
már újraindítottam a gépet többször, kipróbáltam a alt gr c-t és az működik külön a v betű is működik DE az alt gr v kombináció nem működik és nem tudok kukac jelet rakni. nagyon zavar . az oldlara telefonról feltudtam jönni. mert gépen ide se tudok belépni. S.O.S
2014. nov. 12. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen nyelvű, milyen kiosztású? ezt mindig figyelmen kívül hagyod, pedig ahhoz, hogy segíteni tudjunk, fontos.

QWERTZ vagy QWERTY? magyar, vagy angol?

Magyarul be tudod írni ezt, s hibátlanul is jelenik meg: árvíztűrő tükörfúrógép?

2014. nov. 12. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:
QWERTZ -es és magyar a kiosztása és igen le tudom írni : árvíztűrő tükörfúrógép
2014. nov. 12. 14:49
 13/17 Koplárovics Béci ***** válasza:

(Amikor nincs külön numerikus billentyűzet, olyankor általában Fn gombbal együtt érhető el a billentyűzet más részein, esetleg van "num lock" is Fn+ valamelyik gombon.)

Telepítettél/frissítettél valamilyen programot közvetlen mielőtt elromlott? Pl Skype-ot? Pl a Skype el tudja állítani a billentyűzeten, hogy neki az AltGr+V a videohívás fogadása legyen, és ilyenkor az egyéb funkciója nem működik. De ugyanezt esetleg más program is meg tudja csinálni. Esetleg VirualBox is használatba vehette azt a billentyűt.

2014. nov. 12. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:

nem nem telepítettem frissytettem semmit.

az fn + 64-re meg kiírja a 64-et

2014. nov. 12. 14:53
 15/17 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy történt de újra tudok @ ot írni. nem tudom mit csináltam gépeltem tovább és mellényúltam és altgr q helyett v-t nyomtam és kukacot rakott. azért KÖSZÖNÖM MINDENKINEk akI VÁLASZOLT
2014. nov. 12. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:

O.K.

...mindannyian nagyon koncentráltunk...:)

2014. nov. 12. 18:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Oké :D
2014. nov. 13. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!