Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a kiírás?

Mit jelent ez a kiírás?

Figyelt kérdés

Ezt írja ki a gép, ha be akarok jelentkezni iwiwre:

A webhely tanúsítványa hibás.

A szervezet tanúsítványát visszavonták.

A tanúsítvány hibája átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat.

Azt ajánljuk, hogy zárja be a weblapot, és ne használja tovább.

A weblap bezárásához kattintson ide.

Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt).

További információ

2010. jan. 27. 23:33
 1/5 anonim válasza:

vírusos az iwiw

és egyébként is szar...

2010. jan. 27. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyen már volt,ugye?
2010. jan. 27. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert be van kapcsolva a "Belépés titkosított csatornán (SSL)". Így ellenőrzi az oldal tanusítványát a böngésző, hogy ezzel azonosítsa a weboldalt. Na, ezt a tanusítványt vonták vissza valami okból, amit én nem tudok. Olvasd el az itt leírtakat ( [link] és döntsd el magad, hogy kikapcsolod-e vagy sem ezt az opciót.

Kikapcsolva működik az iwiw. :)

2010. jan. 27. 23:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Hát ha a bejelntkezés titkosított csatornán lehetőség ki van kapcsolva én ugyanúgy nem tudok belépni. De csak a saját gépemen. Megpróbáltam a tesómén és ott sikerült. Lehetséges, hogy valahogy véletlenül letiltottam ezt a webhelyet? Vagy valamiért azt jelzi nekem, hogy nem biztonságos és ezért?
2010. jan. 28. 00:11
 5/5 anonim válasza:

Azt is választhatod, hogy : Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt).

Az ssl arra kell, hogy a kapcsolat titkosított legyen a géped és az iwiw szervere között.

A titkosítás az létrejön tanúsítvány nélkül, ha a továbblépést választod.

A számítógéped képes titkos kapcsolatot létrehozni bátmilyen másik géppel. A tanúsítvány arra való, hogy beazonsítson egy webhelyet. Például normál esetben ha minden rendben van a tanúsítvánnyal, akkor az történik, hogy a géped megkérdez más szervereket arról, hogy a szerver ahova csatlakozni készülsz tényleg az iwiw -e. És ha ezek a szerverek beazonosítják, hogy tényleg az iwiw, akkor minden további nélkül betudsz menni.

Most viszont valószínüleg mivel vissza lett vonva az iwiw tanúsítványa ezek a szerverek nem tudják beazonosítani, hogy tényleg az iwiw-hez csatlakozol vagy sem. Erre figyelmeztet az üzenet.

Azért fontos a tanúsítvány mert előfordulhat, hogy a szerver ahova csatlakozni akarsz mondjuk egy hacker szervere és Te észre sem veszed, hogy nem az iwiw-en írod be a jelszavad és a felhasználóneved. Ha meg más beírtad akkor késő.

Vagyis, ha most valamilyen vírus átirányított az iwiw helyett máshova akkor lehet, hogy azért nem tudja a böngésző beazonosítani az iwiw-et.

Ha viszont tényleg az iwiw-hez csatlakozol, csak a tanúsítványukkal hba van az nem jelent biztonsági kockázatot mert a kapcsolat tanúsítvány nélkül is titkosított.

Viszont mivel az a titkosított kapcsolat nekem sem megy az iwiw-el, ezért szerintem nem vírusod van, hanem megint az iwiw az ami nem működik rendesen.

2010. jan. 28. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!