Hogyan tudhatom meg UPC Wi-Free azonosítómat? Egyébként mik a vélemények erről az újdonságról?
Figyelt kérdés
Bekapcsolva hagyjátok? Tényleg nem lassítja a saját netet?2014. nov. 10. 13:20
1/5 anonim válasza:
Itt van minden infó: [link]
Amúgy szerintem tök jó ötlet, és 2 megabitet akkor sem vennél észre, ha elvenné a rendes vonaladból, de elvileg nem teszi.
2/5 anonim válasza:
Regisztráljon a My UPC-be és 24 órán belül e-mailben megküldjük Önnek a UPC Wi-Free jelszót, amellyel csatlakozni tud a vezeték nélküli hálózathoz. A jelszavakat rendszerint a regisztrációt követő nap küldjük ki ügyfeleinknek
4/5 tjoco válasza:
:( Egyik válasz sem válasz... A UPC felüleleten bármikor átírhatom UPC WI-FREE jelszavamat, de az azonosítómat semmi módon nem tudom kideríteni. Egy biztos, az azonosító nem azonos az ügyfélszámmal :(
5/5 tjoco válasza:
Hmmm... A UPC-nek leadott eredeti mail címem nem azonos a My UPC regisztrációm során megadott mail címmel.
A UPC WI-FREE azonosítóm az utóbbi, és ezt az előbbi mail címre kiküldték, mikor a MY UPC felületén WI-FREE jelszót módosítottam.
Tehát legalábbis az én esetemben a kérdezett azonosító a My UPC regisztrációnál megadott mail cím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!