Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit kell ilyenkor tennem?

Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés

Kb egy éve cserélték a villanyórát, digitálisra, ami kevesebb áramot bír elma reggel a mosógép és a mikró mellett bekapcsoltam a számítógépet a biztosíték kiment, kimentem felnyomtam, kikapcsoltam a mikrót (a mosógép ment tovább) a számítógépet pedig vissza akartam, de tönkre ment nem tudom visszakapcsolni.

Voltunk már januárban az EON-ba ez ügyben, azt mondták ha kiakarjuk cserélni mi keressünk hozzá villanyszerelőt, ez valóban így működne, a másik nagyobb teljesítményű helyett idehozzák ezt a vackot és én keressek hozzá vill szerelőt?

2014. nov. 10. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy a számítógép tápja lett zárlatos, azért vágja le a biztosítékot?

ez a 3 dolog megy csak az még nem oylan sok szerintem

2014. nov. 10. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de az tény hogy a biztosíték nem sokat bír a vízforraló és a mikró együtt nem megy ha be van kapcsolva a bojler és a vízforraló akkor szintén kimegy a biztosték, ha kiderülne hogy a villanyóra miatt van akkor vajon fizetne kártérítést az Eon szerinted?
2014. nov. 10. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy még ha kártéritést nem is a villanyórát legalább cserélnék ki.
2014. nov. 10. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nekik kellene erősebbre kicserélni
2014. nov. 10. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen., en is igy gondolom.

Viszont azt mondtak mi keressunk villany szerelot jolnap bemegyek az EONba megint.

2014. nov. 11. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!