Miért esik le FPS játszás közben ultra grafikai beállításokon?
Figyelt kérdés
Ezekkel játszok gyakran: NFS MW2,Battlefield3/4,Far Cry3.
Eddig az összes simán futott ultra beállításokon de később észrevettem ,hogy a játékok már nem futnak olyan finoman.Letöltöttem egy programot ami a FPS szintet méri
és ultrán 60 FPS helyet márcsak 30-40 FPS között mozog.
Frissítettem a drivert,és ez megoldotta a problémát,ismét a játékok akadás mentesen futottak.
Nemrég küldtek egy újabb frissítést a driverre,és letöltöttem.Most újra a játékok 30-40 PFS között futnak.Közepes és magas beállításokon akadásmentesen futnak.Talán az új frissítéssel lehet a gond?
Egyébként Nvidia Geforce GTX 660 a videókártyám.
2014. nov. 9. 19:48
1/1 anonim válasza:
Keresd vissza akkor az előző drivert ;) amúgy a játékokban az FPS gyakran változó,nem fog mindig fix 60 fps- en maradni.Amúgy ezt az Operációs Rendszered is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!