Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jó minőségű füles?

Jó minőségű füles?

Figyelt kérdés

Szilikonosa fülest keresnék ami jól szól ind basszus mind magas hangok terén is.

Legyen szilikonos (az összes többiből elegem van hogy a metró hangosabb náluk, gázmaszkot [batár hipszterfülesek] meg nem akarok hordani)

Max 15.000 Ft-s árban kéne válogatni.

Valaki tud valamit ajánlani ?

Jelenleg a Sennheiser CX300-II ben gondolkodok de azon nincs mikrofon.

2014. nov. 7. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:

CX300-at felejtsd el.

Ezt a listát ajánlanám:

[link]

Vagy ha egy rövidebb érdekel, akkor ezt:

[link]

2014. nov. 7. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért kéne elfelejtenem a cx300-at, azt mondják elég jó füles.
2014. nov. 8. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy azt mondják, a sok szakértő, aki Pistikétől azt hallotta, hogy a Sennheiser a legjobb.

Igaz is, a Sennheiser az egyik legjobb, ha nem A legjobb hangtechnika terén, de nem ebben az olcsó kategóriában. Nem szar a CX300-II meg a többi olcsó Sennheiser sem gagyi, de messze elmarad a konkurenciától.

Sennheiser-re vagy áldozz sok pénzt, vagy vegyél mást.

Volt CX300-II-őm nekem is régen, nem szólt szarul, de a kevésbé neves gyártóknak még a kicsit olcsóbb füleseik is jóval jobb hangzást nyújtottak.

2014. nov. 8. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Végül Skullcandy S2FFFM-258-ra esett a választás... Remélem ez nem szarok be 1 hét alatt mint eddig az összes Skullcandy amivel csak találkoztam.
2014. nov. 9. 01:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Úristen, ha tudom, hogy egy hulladék Skullcandy-t választasz, akkor inkább írtam volna, hogy vedd meg a CX300-II-őt, lehet, hogy nem a legjobb árkategóriájában, de legalább nem Skullcandy.

Lehető legrosszabb választás mellett döntöttél.

2014. nov. 9. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is voltak már vele érdekes tapasztalataim...

De mind1, ha bármi baja lesz viszem is vissza...

Egy próbát megér azóta fejlődött-e valamit a Skullcandy...

Ha nem, akk jön a csere :)

2014. nov. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!