Jó minőségű füles?
Szilikonosa fülest keresnék ami jól szól ind basszus mind magas hangok terén is.
Legyen szilikonos (az összes többiből elegem van hogy a metró hangosabb náluk, gázmaszkot [batár hipszterfülesek] meg nem akarok hordani)
Max 15.000 Ft-s árban kéne válogatni.
Valaki tud valamit ajánlani ?
Jelenleg a Sennheiser CX300-II ben gondolkodok de azon nincs mikrofon.
Persze hogy azt mondják, a sok szakértő, aki Pistikétől azt hallotta, hogy a Sennheiser a legjobb.
Igaz is, a Sennheiser az egyik legjobb, ha nem A legjobb hangtechnika terén, de nem ebben az olcsó kategóriában. Nem szar a CX300-II meg a többi olcsó Sennheiser sem gagyi, de messze elmarad a konkurenciától.
Sennheiser-re vagy áldozz sok pénzt, vagy vegyél mást.
Volt CX300-II-őm nekem is régen, nem szólt szarul, de a kevésbé neves gyártóknak még a kicsit olcsóbb füleseik is jóval jobb hangzást nyújtottak.
Úristen, ha tudom, hogy egy hulladék Skullcandy-t választasz, akkor inkább írtam volna, hogy vedd meg a CX300-II-őt, lehet, hogy nem a legjobb árkategóriájában, de legalább nem Skullcandy.
Lehető legrosszabb választás mellett döntöttél.
Igen, nekem is voltak már vele érdekes tapasztalataim...
De mind1, ha bármi baja lesz viszem is vissza...
Egy próbát megér azóta fejlődött-e valamit a Skullcandy...
Ha nem, akk jön a csere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!