Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem nyomtat semmit HP CP1025...

Rafkoca kérdése:

Nem nyomtat semmit HP CP1025 color lazer nyomtató?

Figyelt kérdés
A problémám a következő, van egy vadonatúj telepítésű win7 home premium 64bit hivatalos. Azért lett újra telepítve mert először azt hittük több dologgal való próbálkozás után, hogy, mással már nem lehet a probléma csak a rendszerrel ezért újratelepítettük de a probléma továbbra is fent áll. Akkor rá térek a problémára van egy vadonatúj HP CP1025 color lazer nyomtató már átesett firmware frissítésen nyomtató kábel cserén a hp oldaláról a legújabb program és driver letöltésén és telepítésén hátha az a baj de nem. Amikor feltelepítem a nyomtatót a telepítés végén kinyomtatja a tesztoldalt de utána ha rá küldök akármit sima tesztoldalt is hibát jelez, a nyomtatási sorban ott van a nyomtatás hibajavítással próbálkoztam ki is javítja a problémát de nem változik semmi, viszont mihelyt törlöm a nyomtatást abban a pillanatban vissza áll, hogy üzemkész és eltűnik a hiba. Most jön a csavar ugyan ezt csinálja egy másik nyomtatóval is Samsung SCX-4521 A HP saját programja azt írja ki, hogy nincs összeköttetés de a gép érzékeli ha bedugom és ha kihúzom azt is. Sajnos nekem már nincs több ötletem. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
2014. nov. 2. 21:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!