Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hozzáétök, mit tegyek a...

Hozzáétök, mit tegyek a latopmal? Nem tudok fellepni a netre. (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem tudok felepni az internetre,azt irja ki h "A proxyszerverhez valo. kapcsolodas sikertelen"Mit tegyek,en ehhez egyatalan nem ertek.Nem mukodik sem modzilla fire foxrol sem chromerol semmirol sem. Segitsetek pls!

2014. okt. 29. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
A Firefox hálózati beállításaiban kapcsold ki a proxyt ("nincs proxy") Ne kérdezd, hol kell, te is végig tudod pörgetni a beállításokat és legalább megismered :) Ha a rendszerbeállításokat használja, akkor nézd meg az IE-ben is.
2014. okt. 29. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2014. okt. 29. 20:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem megy :(
2014. okt. 29. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Hm. Nem tudod kivenni a pipát egy négyzetből?

Szomorú vagyok...

2014. okt. 29. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
De en ezt megtettem draga. Es kikapcsoltam es vissza de ugyan ezt dobja ki :'(
2014. okt. 29. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor valamit rosszul csinálsz "drága"...
2014. okt. 29. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha megint kidobja, dobd ki te is a laptopot. Akkor nem dobja ki többet az tuti.
2014. okt. 29. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj h en lepesrol lepesre megcsinalom amit ti irtatok es amit a chrome irt beallitom,le okezom es ujra inditom. Aztan vissza megyek q proxy beallitasokhoz es a LANhoz es ugyan ugy visszapipalya. am az is a gond h angolul van. tudok angolul de ennek csak a felet ertem. akk most mit csinaljak ? es ma nagyon fontos lenne a skpon lennem :((((((
2014. okt. 29. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha magától visszaáll proxyra akkor vírusos vagy. Leginkább backdoort keresnekék,illetve rootkitet. Gondolom van jópár szutyok illegális cuccosod és azok rendetlenkednek.
2014. okt. 29. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Es szerinted ha holnap elviszem a szolgaltatohoz,akk kezdenek vele valamit??
2014. okt. 29. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!