A gépen lévő MINDEN fájl lnk file lett. Aki tud segiteni KÉREM írjon. Hogy tudom visszaállítani? KÖSZÖNÖM a válaszokat!
A .lnk kiterjesztésű szájlok a Win rendszer linkjei/parancsikonjai. Amik arra hivatottak, hogy egy programot/file-t/mappát ne csak onnan lehessen megnyitni ahol fizikailag található.
Namost ha jól értem akkor te sikeresen linket készítetté az összes fileről ahelyett, hogy másoltad volna. Ha ez így volt, és az eredeti fileokat törölted akkor a linkekből azokat már nem lehet visszaállítani.
nem.
1 ugynevezett nemtudom mi.exe-t inditottam el és ez lett belőle. mit tudok csinálni? válaszodat előre köszönöm (win xp-ém van)
játék lett volna de nem az lett XD :cc
kérem segitsetek :cc
Letöltöttél valami baromságot, nem tudod honnan. Valószínűleg valami szándékosan károkozásra írt programot.
LEfuttattad. Szétcseszte a géped.
Így jártál.
Hiába kéred szépen, nincs mit segíteni. Mielőtt valakivel újratelepítteted a géped, írd le százszor, hogy "céltalanul nem töltök le sehonnan semmit, bizonytalan eredetű programot soha többet nem futtatok"
Esetleg ha még megtalálod, próbálkozz a "rendszer visszaállítása" funkcióval. Ez csak akkor működik, ha már korábban engedélyezve lett, elvileg minden új telepítés előtt készít mentést a rendszer fontosabb dolgairól.
Nem tudom neked mid van, nálam az XP-n a Start menü /programok / kellékek / rendszereszközök könyvtárban található ez a funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!